Planera ditt barns ekonomiska framtid

E-boksformat

GRATIS NEDLADDNING
padimg

Lär dina barn de viktigaste ekonomiska kunskaperna när det gäller sparande, utgifter, budgetering, investeringar och mycket mer.

Manual för att planera ditt barns ekonomiska framtid i bekvämt e-boksformat

Family Economys e-bok Planera ditt barns ekonomiska framtid är omfattande och helt gratis.

Kunskap på professionell nivå

Genom att skicka in detta formulär godkänner du våra integritetspolicy..

Family Economy är stolta över att presentera denna mycket informativa gratismanual. Den innehåller över 400 sidor med stegvisa guider, som grundligt går igenom alla de färdigheter och den kunskap som en nybliven förälder måste känna till.

bookimg

Denna kombinerade föräldra- och privatekonomibok hjälper föräldrar att lära sina barn viktiga kunskaper om pengar, såsom sparande, utgifter, budgetering, investering, kreditvärdighet och donationer – som de behöver känna till för att bli ekonomiskt trygga vuxna.

I denna uppdaterade version av Planera ditt barns ekonomiska framtid delar författaren med sig av kunskap som samlats in under två årtionden av att förbereda barn och familjer för ekonomiskt oberoende och förvaltning, filantropisk effektivitet och ett meningsfullt ekonomiskt liv. Boken bygger på tre huvudtankar:

• Ekonomisk utbildning handlar inte bara om pengar, utan
om att skapa hälsosamma familjer och uppfostra självsäkra barn som har alla verktyg de behöver för att göra sina drömmar till verklighet.
• Ekonomisk hållbarhet innebär att leva inom sina begränsningar och förvärva kunskaper för att skapa och hantera humankapital och ekonomiskt kapital.
• Att donera klokt är varje global medborgares ansvar.

Planera ditt barns ekonomiska framtid är skapad för föräldrar, mor- och farföräldrar, metorer, rådgivare och utbildare, och använder sig av tio grundläggande ekonomiska färdigheter som tillämpas under fem av livets utvecklingssteg: barn, tweens, högstadiet, gymnasiet och tjugoårsåldern. Varje steg inkluderar åldersanpassade aktiviteter som gör ekonomi roligt, från skattjakter i köpcentrumet till ekonomiska filmfestivaler.

I detta globala ekonomiska landskap behöver vi alla förstå hur ekonomi fungerar. Oavsett om ditt barn är fem, femton eller tjugofem år gammalt är det aldrig för sent att lära ut ekonomisk förståelse. Planera ditt barns ekonomiska framtid förbereder ditt barn för komplexiteten i att leva i en global ekonomi, och hjälper din familj att förvandla er ekonomi från bra till utmärkt.

Manual: Planera ditt barns ekonomiska framtid

Ladda ned denna e-bok från Family Economy gratis idag!

LADDA NED
padimg2
Finansanalytikercertifikatet
stempimg

Finansiell modellering och värderingsanalytiker (FMVA)®

FMVA-kursen utrustar dig med relevant branschkunskap, praktisk erfarenhet och en stabil grund på vilken du kan basera din karriär som finansiell analytiker.

ANMÄL DIG NU

Få din kvalificering som Finansiell modellering och värderingsanalytiker (FMVA)® med Family Economys praktiska onlinekurs i finansiell modellering.