Möt den professionella pensionsmanualen

E-boksformat

GRATIS NEDLADDNING
padimg

Detta är den enda resursen du behöver när du förbereder dig för en säker och bekväm pension.

Pensionsmanual i praktiskt e-boksformat

Family Economys e-bok om pension är omfattande och helt gratis.

Kunskap på professionell nivå

Genom att skicka in detta formulär godkänner du våra integritetspolicy..

Family Economy är stolta över att presentera denna mycket informativa gratismanual. Den innehåller över 400 sidor med stegvisa guider, som grundligt förmedlar alla de färdigheter och den kunskap som någon som vill pensionera sig rikt behöver känna till. Här är en översikt över innehållet:

bookimg

Detta är den enda resursen du behöver för att förbereda dig för en säker och bekväm pension.

Investerings- och privatekonomiexperterna Lars Svensson och Kenneth Grankvist presenterar ett unikt omfattande material som täcker in varje viktig aspekt du behöver tänka på när du närmar dig din pension, inklusive:

Social trygghet, privat sjukförsäkring, strategi för investeringar, portföljhantering, förbereda dina arvtagare, pensionsproblem som drabbar kvinnor, risken för ekonomiskt utnyttjande av äldre, att se förbi de ekonomiska frågorna för att fokusera på din lycka, och mycket mer.

Dessa ämnen förklaras med hjälp av specialister på varje tema. Och allting är baserat på “vetenskapen om investeringar” – som bevisas av studier från kollegialt granskade tidskrifter.

Detta utgör en komplett pensionsguide, fylld med den senaste och bästa kunskapen. Gå inte i pension utan den.

Pensionsmanual

Ladda ned denna e-bok från Family Economy gratis idag!

LADDA NED
padimg2
Finansanalytikercertifikatet
stempimg

Finansiell modellering och värderingsanalytiker (FMVA)®

FMVA-kursen utrustar dig med relevant branschkunskap, praktisk erfarenhet och en stabil grund på vilken du kan basera din karriär som finansiell analytiker.

ANMÄL DIG NU

Få din kvalificering som Finansiell modellering och värderingsanalytiker (FMVA)® med Family Economys praktiska onlinekurs i finansiell modellering.