Passiv inkomst: Vad det är och varför du vill ha det

E-boksformat

GRATIS NEDLADDNING
padimg

Passiv inkomst: Vad det är och varför du vill ha det

"Nybörjarens guide till passiva intäkter" är din väg till ekonomisk frihet och total självbefrielse.

Vill du börja tjäna pengar medan du sover? Känner du att det måste finnas ett enklare sätt att arbeta på? Behöver du en paus från ditt jobb där du bara byter tid mot pengar? Känner du att du har stagnerat, fastnat i en rutin och är redo för en förändring i arbetslivet?

Kunskap på professionell nivå

Genom att skicka in detta formulär godkänner du våra integritetspolicy..

I aktuella uppskattningar har man kommit fram till att summan som krävs för att ha en bekväm pensionstid ligger omkring 5 000 000 kr, och den ökar ständigt. När detta faktum kombineras med den allt mer osäkra långsiktiga arbetsmarknaden är det inte svårt att dra slutsatsen att något måste göras.

Passiva inkomster låter dig fortsätta arbeta på ditt nuvarande jobb, medan du samtidigt sparar inför framtiden. Begreppet passiva inkomster kan dock vara vilseledande, eftersom en passiv intäktsström kräver en hel del jobb, men bara tills du kommit igång.

Denna e-bok är allt du behöver för att påbörja din resa mot ekonomiskt oberoende. Den kommer att hjälpa dig att identifiera de mest passande intäktsströmmarna beroende på din kunskap, dina färdigheter, dina önskemål och begränsningar.

bookimg

En del av de passiva intäktskällor som förklaras i denna e-bok är:

• E-handel och dropshipping
• Att sälja e-böcker
• Att erbjuda kurser online
• Licensidéer
• Lån mellan privatpersoner

Genom att börja följa stegen i denna e-bok kommer du att kunna starta din resa mot passiva inkomster på nolltid!

Passiva inkomster: Nybörjarens guide till att tjäna passiva inkomster visar dig varje steg, inklusive en handlingsplan för att bryta dig loss från ditt jobb och komma igång med passiva inkomster. Detta är en bok som manar till handling i stället för att bara säga åt dig att anstränga dig mer. Livet belönar de som tar saker i egna händer, och denna bok är en bra början.

Passiva inkomster är full av exempel från verkligheten för personer som vill ha en passiv inkomst och beprövade tekniker som fungerat för tusentals personer precis som du. Dessa metoder används av ett oräkneligt antal framgångsrika personer, och kommer att utrusta dig med en inställning som bäddar för succé och effektiva, konkreta tekniker för att tjäna pengar online.

Små förändringar som är enkla att genomföra och praktiska tips för omedelbara resultat.

Hur kan du skapa en passiv inkomst online som du kan lita på?
• Börja att lära dig färdigheter som kommer att göra dig rik
• Vad du kan göra idag för att ta farväl av ditt jobb
• Tricks för att bli entreprenör
• Hur du kan utveckla vanor som kommer att vara dig till nytta under många år framöver

Passiv inkomst: Vad det är och varför du vill ha det

Ladda ned denna gratis e-bok från Family Economy idag!

LADDA NED
padimg2
Finansanalytikercertifikatet
stempimg

Finansiell modellering och värderingsanalytiker (FMVA)®

FMVA-kursen utrustar dig med relevant branschkunskap, praktisk erfarenhet och en stabil grund på vilken du kan basera din karriär som finansiell analytiker.

ANMÄL DIG NU

Få din kvalificering som Finansiell modellering och värderingsanalytiker (FMVA)® med Family Economys praktiska onlinekurs i finansiell modellering.