Möt den professionella familjeshoppingmanualen

E-boksformat

GRATIS NEDLADDNING
padimg

Innehåller all shoppingkunskap en familj behöver

Manual för familjeshopping i praktiskt e-boksformat

Family Economys e-bok om familjeshopping är omfattande och helt gratis.

Kunskap på professionell nivå

Genom att skicka in detta formulär godkänner du våra integritetspolicy..

Family Economy är stolta över att presentera denna mycket informativa gratismanual. Den innehåller över 400 sidor med stegvisa guider, som grundligt förmedlar alla de färdigheter och den kunskap som en familj behöver känna till. Här är en översikt över innehållet:

bookimg

En hel dags shopping är varje tjejs dröm, särskilt när det gäller de yngsta, och samtidigt en mardröm för varje förälder, pojkvän och män generellt. Att shoppa är något väldigt viktigt, och nästan nödvändigt för en del, men vad är det bästa stället att göra det på? Numera är köpcentrumen riktigt stora och vackra, fyllda av butiker och platser där männen kan koppla av och barnen kan ha kul, medan mammorna och flickvännerna slösar bort sina löner. Dessutom stänger butikerna 22.00 i köpcentrumen, och de är också öppna på söndagar, så att även personer som jobbar hela veckan kan besöka dem. Det negativa med köpcentrum är den instängda luften, vilket alltid irriterar mig, och det finns ingenstans där man kan träffas och prata i lugn och ro. Det bästa med att shoppa i stan är definitivt att man kan promenera utomhus och titta på omgivningen medan man går från en butik till en annan. Å andra sidan kan det vara negativt att vistas utomhus, till exempel när det regnar eller snöar och det är omöjligt att shoppa utan att stressa eller bli sjuk!

Familjeshoppingmanual

Ladda ned denna e-bok från Family Economy gratis idag!

LADDA NED
padimg2
Finansanalytikercertifikatet
stempimg

Finansiell modellering och värderingsanalytiker (FMVA)®

FMVA-kursen utrustar dig med relevant branschkunskap, praktisk erfarenhet och en stabil grund på vilken du kan basera din karriär som finansiell analytiker.

ANMÄL DIG NU

Få din kvalificering som Finansiell modellering och värderingsanalytiker (FMVA)® med Family Economys praktiska onlinekurs i finansiell modellering.